Fergie - A little party never killed nobody (all we got)

vet egentligen inte om jag gillar denna, men blir så jäkla glad & pepp när jag hör den! haha. laddade ner Gatsby soundtrack albumet innan jag sett filmen så har lyssnat ett x antal gånger på låtarna & alla är sjukt bra! Men denna alltså.. haha ja det är ju iallafall kul att den spelas på radion! : ) rörigt det blev...
 
På tal om annat, bokade nyss en resa : D whhheey! Överglad. äntligen. 
Var hemma hos mamma & pappa för att käka tacos, så kom AnnaP hem & så började vi kolla runt på datorn osv i flera timmar! Tillslut blev det en resa till Gran Canaria - Playa del Inglés över nyår! WOHO.
Så är iväg mellan 28dec - 4jan! Ska åka från Kalmar också, hur skönt? Är all inclusive så ska bara gotta oss ; ) nä men ska visa er lite mer i ett annat inlägg! Ska sova nu : )

If u can't buy the real lion, just get the cheaper one

Ni har sett det förr, på andra sidor. Oftast runt 500 lappen också. Iallafall det "äkta" halsbandet. Har alltid gillat det men också dock tyckt att det är lite för "ganster" på något vis! hehe. Men nu, för 79:- blev ett mitt iallafall. Ändå lätt att matcha, ändå inte! Blev även förälskad i en jacka igår, köpte den inte... ångrar mig idag. Så köpte massa kläder på nätet istället, dyrt, men värt! (hoppas jag)