Nytt att ställa i badrumsskåpet, lets do this

Apoteket, enda stället jag inte känner att mina pengar blåser iväg! Haha. Nej men på senaste tiden har jag börjat ta hand om min hy lite bättre, för under alla mina år har jag haft problem med min hy såson finnar överallt, blemmor, porer osv! Det vanligaste problemen. Men saken är det att jag har aldrig gjort något åt det, eller vissa krämer osv har jag testat men när ingenting gav resultat slutade jag helt! Ja vissa gången inbillade jag mig t.o.m att sova med smink var bra för min hy... så dum! Nej. Så på sistone har jag använt en acne kräm + rengöring! Skillnad kan jag inte märka än, vissa dagar är bättre än andra! Men det känns ändå på ett sätt typ "tryggt" att lägga på något innan man somnar! Om ni förstår. Så även om jag är nöjd med de produkter jag har så ville jag ändå testa denna Visibly Clear, då denna ska hjälpa mot oren hy & de "svarta prickarna". Ska bli intressant, nu ska jag fan göra detta!! : D haha. Ne men är sååå himla trött på att kleta på massa smink & lägga tid på det! Dessutom, hellre lägga pengarna på ansiktsprodukter än på sminkprodukter? right? 
 
Fluxen ska också hjälpa mig mot min tandsten som jag alltid får rensa i hela munnen varje gång jag är hos tandläkaren! Tandläkaren har även varit sur på mig då jag alltid säger att jag glömt köpa eller att jag aldrig hinner till apoteket ; ) u know! Saken ur världen, hoppas den hjälper! 
 

Alla borde väl egentligen äga en Hawaii skjorta?

Idag kom skjortan jag så länge väntat på, dock inte alls som jag tänkte mig den : ( i passform då! Hade velat ha som tunika men den var så jäkla lustigt sydd (typ figursydd) så får nöja mig med att ha den som en öppen skjorta! Inget mig emot då färgerna & mönstret är urläckert. 
Många inlägg här idag, har väl flow antar jag, eller så är det att jag börjar bli frisk & har lite mer ork till att fota osv! haha. Har lite inbokat de nästkommande dagarna så får väl se om alla dessa inlägg kompenserar dom dagarna samt förra veckan (a) nä men ligger i sängen & lyssnar på Birdy samtidigt som jag kollar ut genom fönstret & ser den mörka himlen förvandlas till klarblå med sol i trädtopparna! mmmh fiiint. 

Dekoration för sängen är inte bara påslakanet

Har fått hem en typ av "löpare" för sängen! Jag är inte super sugen på att ens fundera på att införskaffa mig ett överkast, kommer liksom bara ligga & damma! Satsar hellre på något enklare, som detta! Den var dock bara 180cm så den räckte inte så långt över kanterna men vad gör det ; ) tycker den var superfin ändå! Även om den är skrynklig & min säng är slarvigt bäddad! haha alltså visst ser den tom ut? Behöver en huvudgavel ASAP. Ska kolla på fredag, eller måste kolla om den ens kommer gå in i bilen... suck. men hade varit grädden på moset alltså.