En härlig dag med pappa

Var hos pappas gamla polare i hans fina sommarhus i Borgholm & fikade efter kossorna, beställde tågbiljetter också eftersom jag fick låna Peters internetdosa!!! Sen åkte vi vidare till Färjestaden & sedan sushi lunch i kalmar, köpte örhängen på partaj, beställde solisar till pappa, hängde på biltema & sen hämtade vi lilla Teo. Åååh goseeeen.
Anna kom hit, chillade sen drog vi till mamma, Anna var tvungen att säga Hejdå : ) handlade tacos & lagade, sista måltiden ihop på länge : ((((( buhu.
Har packat det mesta inför imon så ska snart sova, somnar snart sittandes efter att ha varit igång sen 5.30 imorse ; )

kollar på kungliga kossor på öland

godmorgon på er därute! 
var uppe med tuppen idag (5.30) för att följa med pappa till Kalmar & Öland. Teo ska klippa bollarna idag så han skulle va där vid 8 imorse & vi får hämta honom vid 3 i eftermiddag så måste slå ihjäl lite tid i trakterna. Så medan pappa gör lite kundbesök osv så får jag sitta i bilen, men det är chill. Är på bra humör idag & har en kaffe i handen eftersom pappa bjöd på pannkakor på mcd ; ) hehe. var ute vid slottsruinen lite & fotade de söta kossorna! alltså huuuur söta? älskar att de är så pass lydiga att de bara kan ligga vid vägen utan att röra en fena! : ) nähäää! sitter i solen i bilen så håller på att tuppa av, plus att datorn är i knät... skönt. nä. men kanske blir lite mer updates senare eftersom datorn hänger med ; ) hehe. 

Middag på Amigo med mamma

Såååå gott, pepparstek & potatisgratäng : ) supergott! Hade jätte trevligt med mamma också.
Handlade mat därefter & sen chill i soffan, Anna kom förbi efter jobbet också : ) på torsdag åker vi till Göteborg!!!! Ska bli så jäkla gött, men onsdag först.. Ska till kalmar vid 7 imon så måste sova nu