Tatueringsmässan i Kalmar



Oj oj hej! Lite glest i know.
I fredags väcktes jag av en kille som staplade in i min lägenhet, blev lite rädd när jag hörde låset vridas om & jag låg i dvala i sovrummet haha! Men hade Madde här sen på kvällen & hade en riktig mys-fredag! Tacos, idol & snack, min finaste fina vän! 
I lördags däremot sov jag ut! Väldigt behövligt, sen åkte Anna & jag in till Kalmar för att hänga på tatueringsmässan & jupp, Anna skaffade sig en hos Kvateret Tattoo från Stockholm. Jag satt & glodde på allt annat i 2,5h & fick en tub tatueringsfärg över hela mig också! Anna fick springa upp på scen också vid en tävling men det missade jag ofc! 
Sedan undrade tatueringskillarna Luis & Piroz om vi skulle med dom ut, tyvärr var vi båda i dåligt skick (frossa & migrän) så jag ledde dom till Harrys & så fick de vänta på oss ; )
Vi drog istället hem till Madde där Anton också var, fast jag höll mest på att somna! Så vi tog drive in på McDonalds som vi sedan åt på parkeringen utanför siba! Bra grejer!
& tillsist igår så var jag hundvakt åt Teo & så avslutade jag helgen med Anna & thai mat i soffan till finalen av kändishoppet! Bra helg.

Well thank you Gary from E.L.F

Fick hem en liten kartong i brevlådan!
Världens bästa fixerings puder! Älskar detta. Är transparent & är till för att hålla fast sminket efter flytande! Är inne på 4e burken!
Powder brush! Är i behov av en ny då min nuvarande inte är anpassad för "duttande" så har förstört den lite.. men dra mig baklänges vilka mjuka strån denna hade! Min hy kommer jubla.
Samma sak gäller här! Ska använda denna till min concealer som jag i stort sätt bara använder nu för tiden, MAC pro longwear conceal gör mirakel! & denna kommer min hy också jubla över.
Skillnaden på storlekarna är inte så stora ändå! 
Hur fantastisk? Alla färger jag använder i en & samma "palett". Fantastiskt fina så hoppas de har hyffsat bra pigment också. Hehe. Gillar också att det är lite vägledning över var man kan placera skuggorna! 
Allt detta är från E.l.f & kostade 200:- ihop! KAP