En slappsöndag på hög nivå

 
Ja alltså, igår när vi skulle sova så gick Teo & bajsade på min matta i köket, löst. Kul. Luktade skit i hela köket & jag fick skrubba som fan med spya i halsen : ( stackaren. Men fick dra ut han på en liten kissrunda också. Kunde somna runt 2 tiden men vaknade vid 4 av att han var uppe & snurrade igen, dock utan att göra nått ; ) sen fick jag lyfta upp han igen & så sov vi heeela morgonen! Var inte uppe fören 11 tiden, drog direkt ut på en promenad på 40 minuter! 
Sedan åt jag lite mat, gjorde storkok igår kväll vid 10 tiden för att slippa det idag, 6 matlådor blev det av kyckling i ugn med krämig sås & ris : D mums! 
Sedan låg vi i soffan på varsitt håll & kollade filmer! ja herregud känns som om det var alldeles för längesen jag kollade film, men nu kollade jag faktiskt 3 st!! brukar inte kunna koppla av utan sitter gärna med datorn eller telefonen men kunde slita mig, ibland måste man ju avstå! 
Blev "Bad Neighbours" "The Fault in our stars" & "Maleficent"
Den bästa var nog den sista, gillar sago-filmer, & den andra var bra, superbra, men jag har så jäkla svårt att se filmer som handlar om cancer, visst andra kan sitta & gråta åt sånt innehåll & denna var verkligen stark & superfin & jag var tårögd många gånger, men mest för att jag tänker på vad jag själv gått igenom! 
Hur som helst, den första var faktiskt också bra, men kunde inte koncentrera mig i början för allting var typ likadant & jag tycker det är rätt många som försöker göra roliga filmer bara överdriver & så blir det tråkigt istället. Men denna höll sig rätt bra & Zac är ju helt ok att kolla på nu för tiden också ; )
Nehe, har duschat & smörjt in håret, sitter ivrigt & väntar på att Big Brother ska sätta igång om 10 min : D SÅÅÅ glad att jag har kanal 9 i lägenheten! vi får väl se om det är något att ha, va inne på hemsidan innan & alla är ju gamla? medel är väl ca 26, ska man inte vara 18-20 år för att det ska va underhållande? är det inte lite patetiskt att vara med i sånt program när man är över 25? eller är det bara jag? : D haha 

Det är vi två igen
 
Det är jag & lillebror igen, ännu en lördag! haha. Ja man kan säga att jag ändrat mina helger lite ; ) är inte alls den som gillar att festa längre, & jag har verkligen insett hur mycket man tjänar på att ta det lugnt på helgerna, då orkar man veckorna på jobbet & blir sällan sjuk! : ) & för tillfället är jag inne på att spara pengar, kommer ändå hända grejer nu i framtiden & då vill jag ha så mycket som möjligt! man vet ju aldrig! Så förra månaden + denna är onlineshopping fri. Dock unnar jag ju gärna mig andra grejer så som apple tvn & glasögonen! man måste faktiskt unna sig i hårda tider också ; ) dock lägger jag en jäkla massa pengar på bra mat & bensin haha men det är också stora måsten i min vardag : D 
 
 
just nu har jag en tiggande hund som är sugen på korv ; )

Göteborg förra helgen var fantastiskt

 
Okej! har inte berättat om förra helgen när jag var i Göteborg hos min bror & hans sambo : )
Fredagen körde vi upp & var uppe ganska sent, så kollade på film med bror & lisa (DonJon-skitdålig) & sen somnade.
Lördagen så hade vi alla sovit dåligt för att Teo hade vandrat runt i lägenheten hela natten haha stackaren visste inte vart han skulle sova! Sedan så hämtade mamma & pappa upp oss & så åkte vi till Nordstan för shopping! Eller mamma jag & lisa shoppade : ) hittade endel faktiskt! 
Sedan så åt vi på Spice, sjuuukt god pad thai ; ) fast det blåste rätt mycket... sen åkte vi till hotellet & chillade & så lämnade vi Teo där & åkte spårvagnen till Liseberg : ) gick runt där, kollade på The Fooo som spelade, kikade på Helix & andra karuseller & så tog vi en öl på spökbaren : ) supermysigt! Därefter gick vi bort till Lasse på heden & käkade korv med mos mmmmh : D gott! & så efter det så gick vi hela vägen, i spöregn, tillbaka till hotellet! & så körde pappa hem oss till lägenheten & vi somnade alla som stockar haha!
på söndagen åkte vi runt 2 tiden & käkade i värnamo, inte mer än så! var helt off när jag kom hem, packade upp, handlade, lagade mat, städade & somnade! tur det var kvällsvecka på G! ; )
 

haha alltså såååå fula! hittade denna skylt i soptunnan på toaletten på liseberg ; ) let's say vi var där för the fooo & att vi gjort skylten själva & att jag blundar för att jag lipat hela kvällen, ok bra! : D