en lördag i Växjö

i lördags när en var som mest bakis efter semesterfesten så kom Mia & Julia hit för lite förfest med prosecco & så cyklade vi till victors evenemang, kul i Emmaboda, vid er-sjön! ganska trist där men hann prata med några osv innan vi cyklade vidare till stationen! hoppade på 19.36 tåget till Växjö där Mia hängde med nån alkisgubbe som hette Bruno, supermysig. Emma hämtade oss på stationen & körde hem oss till henne där förfesten började. Supermys med brudarna & runt 12 kom taxin som tog oss till kafé de lux. ganska tomt på folk & inte så snygga. hehe. pratade med nån lustig utbytesstudent som var sjukt mysko. sen träffade jag faktiskt en gammal vän, Albin. Som jag inte sett på typ 5-6 år! himla trevligt. så umgicks med honom resten av kvällen innan vi tog med oss fyllekäket i taxin hem & somnade! fin kväll

strandhäng på öland

okej så vi är inne på semesterdag nummer 3. 
gårdagen bjöd på sovmorgon, löptur, kaffe & häng på Rassle & sen vätskebrist, powernap & syjunta.

idag däremot, efter några timmars sömn pga. fulla pojkar som ska ringa så hämtade Mia upp mig vid 8.
Hämtade Joppe hos Danne & lämnade av han i Kalmar, köpte picknick & drog över till Öland.
Stannade vid Köpingsvik & satte oss på stranden. Tog ett iskallt dopp i havet & sen solning.
Eller Mia solade, jag pratade med henne, drack vatten, kollade runt & var allmänt rastlös. Men det gick, jag överlevde. Dock kom det rätt mycket moln... drog oss därifrån efter halv 3 nångång. ILLRÖD. heeela framsidan är som en kräfta. kaos.
körde till stensö & åt klart vår picknick som vi inte orkade & snackade lite. drog till rusta & netonnet & sen hem.

körde facetime med mamma & pappa, totalt illröd & helt kaos verkligen. ser inte klok ut, brännan är inte ens snygg. gick ner & bokade tvättid för nästa vecka (så man är fresh till festivalen) & sedan gick jag ut & mötte Henke för en liten kvällspromenad! supermys men guud vad kroppen hettade.
hem & dusch, kan varit det värsta av det värsta. frös som en gris men kunde inte ha varmvatten för jag kokade... haha såna problem egentligen? kan inte annat än skratta åt det (& smörja med aloe vera såklart)

allt som allt, kanonmysig dag med mia : ) himla trevligt! & semestern so far, jag är mer än nöjd! så skönt att ha softa grejer planerade så man bara kan chilla runt!

 

måndag & första semesterdagen

första semesterdagen spenderades på Öland, med jobbarkompisar haha!
blev en tur till Lammet & Grisen i Löttorp

jag trodde jag inte kunde käka så mycket men ojoj, så många härliga såser & sallader : D köttet var okej, inte sån hype som jag trodde på dock, men det var trevligt upplägg : )
blev både snaps & prosecco efter maten med lite trubadur : ) 
sedan fick vi (eller mest jag) känslan av att spela minigolf. blev ett stopp på Möllstorp. Fick kaffe i Ann-Louise's husvagn med familj, mysigt. Sen blev det en seriös-otålig-minigolfsfest
kom på en tight 2:a plats efter Chrille & det är jag minsann nöjd med, trots att jag fick ha barnklubba...
drog tillbaka till kalmar & käkade mjukglass på McDonald's. såååå gott
sista stoppet blev hemma hos Joppe för att dricka lite shots & fånga pokémon.
sjukt random men fruktansvärt kul & trevlig kväll.