a walk in the park, Kalmar

gårdagen bjöd på en ny liten mini-festival inne i kalmar!
tog tåget in & shoppade lite på stan innan familjen hämtade upp mig, handlade picknickmat & chillade.
gick bort till rävspelet där a walk in the park höll hus! gick smidigt & snabbt att komma in, ganska mycket folk faktiskt! dock hängde sjukt många utanför & var snåla. tråkiga människor. men men, vi är ju i småland.
mamma & jag hittade en liten plats att sitta på, dock blåste det så sjuuuukt mycket, lite jobbigt + att det var såna sjuka köer till ALLT. alkoholkön var inte ens kul, vi försökte inte ens. men de lär väl sig till nästa gång! 
miriam bryant var helt okej, tycker hennes egna låtar är ganska tråkiga, hade hoppats på bra scennärvaro men blev så himla besviken. sen spelade hon inte stationen : ( 
melissa horn var väl också okej, blir typ depirmenad av hennes låtar haha. men hon har väldigt fin röst & bra texter annars.
& till sist, Lars Winnerbäck, kungen av texter. han är så himla bra. & vad han levererade!!! han var så himla lycklig, det gjorde mig glad. när vi såg han i växjö för typ 3 år sen var han så himla dyster & nedstämd. MEN NU, såå lycklig, glad & fruktansvärt bra scennärvaro! TACK för det lasse, bra avslut på dagen!
höll dock på att frysa ihjäl när solen gick ner.
väldigt mysig festival & bra område att ha det på faktiskt! gillar när det är chill-mode även om fruktansvärt många var i full-mode, ja gode gud!
även tack mamma för tygpåsen♥

 

Kommentera här: