Tatueringsmässan i KalmarOj oj hej! Lite glest i know.
I fredags väcktes jag av en kille som staplade in i min lägenhet, blev lite rädd när jag hörde låset vridas om & jag låg i dvala i sovrummet haha! Men hade Madde här sen på kvällen & hade en riktig mys-fredag! Tacos, idol & snack, min finaste fina vän! 
I lördags däremot sov jag ut! Väldigt behövligt, sen åkte Anna & jag in till Kalmar för att hänga på tatueringsmässan & jupp, Anna skaffade sig en hos Kvateret Tattoo från Stockholm. Jag satt & glodde på allt annat i 2,5h & fick en tub tatueringsfärg över hela mig också! Anna fick springa upp på scen också vid en tävling men det missade jag ofc! 
Sedan undrade tatueringskillarna Luis & Piroz om vi skulle med dom ut, tyvärr var vi båda i dåligt skick (frossa & migrän) så jag ledde dom till Harrys & så fick de vänta på oss ; )
Vi drog istället hem till Madde där Anton också var, fast jag höll mest på att somna! Så vi tog drive in på McDonalds som vi sedan åt på parkeringen utanför siba! Bra grejer!
& tillsist igår så var jag hundvakt åt Teo & så avslutade jag helgen med Anna & thai mat i soffan till finalen av kändishoppet! Bra helg.