Nyårslista för 2014

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, jag köpte en bil! : D

 

Hur har ditt 2014 varit?

Skitbra & skit! haha nej men helt fantastiskt år på sitt sätt, men vissa händelser drog ner det, tyvärr : (

 

Blev du kär i år?

Nej.

 

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma?

19 september.

 

Vad är din största framgång 2014?

Oj, hmm jag vet inte riktigt! Att våga ta det lugnt & slappna av. Sluta stressa & må dåligt! Det har jag lärt mig. Just det, gick ner 7kg!

 

Bästa köpet?

Bilen, haha! & resorna.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Bilen, ofc & resor dåra! jäkla mycket gick åt till impulsköp, ska bli bättre på sånt nästa år! 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, att jag äntligen fick åka till Rom + familjeresan till Prag! åååh 

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Hm, det är svårt med låtar alltså.. kommer mest ihåg de senaste jag lyssnat på så det är skitsvårt! Men troligen något från Lana, JJ eller Justin Timberlake.

 

Vem har du umgåtts med mest?

Min finaste familj.

 

Har du haft ett förhållande under 2014?

Inte riktigt : )

 

Vart reste du under 2014?

Började året på i Gran Canaria, sedan i maj åkte jag till Rom, Juni blev det Prag & i november var vi en vända i Köpenhamn : ) blev lite fler detta år än förra & en resa är ju bokad & betald till nästa år : D 

 

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?

Fler resor faktiskt, har sånt sug att det är sjukt! vill upptäcka allt. Tyvärr tycker inte ekonomin om det men ska bannemej börja spara ännu mer : ) Sedan så för att bygga på det svaret så hade en löneökning inte suttit fel ; )

 

Vad gjorde du på din födelsedag?

Åt tårta & lussebullar på jobbet, hade våffelkalas hemma med släkten & dagen efter firade jag vidare i Köpenhamn med vänner : D älskade min födelsdag!!

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Faktiskt inte, eller alltså finns säkert något men kan inte komma på! Resor såklart, men jag är nöjd att jag hann med några iallafall. 

 

Vem saknade du?

Farfar! 

 

De bästa nya människorna du träffade?

Har inte träffat så mycket nytt folk, har inte lagt fokus på det, överhuvudtaget. Vart så överkörd förr i tiden utan att veta om det så har på sistone fokuserat på att hitta mig själv till att börja med. Tro det eller ej men det är det bästa jag har gjort! 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Save money, live life! Träna!

 

För att sammanfatta detta lite då så kan man säga att året har gått så fort att jag knappt minns vad jag gjort! Började året i Spanien men när jag kom tillbaka till verkligheten så slog den mig på käften, rent ut sagt! Jag hade ett helvete i några månader... Blev lite gladare när vi firade farfars 70års dag på Joe Labero, åkte upp till Stockholm med Malin & Anna för att kolla Justin Timberlake!! (!!!) bokade resa till Rom med Malin & drömde mig bort. Livet vände & jag blev gladare än någonsin, upplevde saker & vågade saker där borta som jag aldrig trodd jag skulle göra men det skapar ju de bästa minnena. Var sjuk en gång på hela året & det var vid påsk. Sjukt alltså, förr vad jag sjuk jämt! I början där också så firade mina föräldrar 25 årig bröllopsdag & vi åkte hela familjen till Prag! Sjukt jäkla bra resa! Sinnessjukt bra minne.
Vad hände sen då? Jo sommaren kom & vi åkte roadtrip över dagen till Bråvalla för att kolla på sjuka artister & åka parisehjul! Så mäktigt över Iron Maiden. Fick se Lana Del Rey & var så lycklig i solnedgången!
Resten av sommaren var bara varm, stekhet & rassle var så sinnessjukt roligt & helt fantastiskt. Dock la min rygg av mer & mer, jobbet is killing me. Men det har inte hindrat mig.
Fler highlights var Okis födelsedags som var superkul men som alla fester blir det alltid för mycket, jag hamnar ofta någonstans jag inte vet men hittar alltid tillbaka, haha.
Men det värsta av allt på hela detta år är när världens finaste farfar lämnade jorden för ett liv i himlen. Den smärtan. Dom tårarna. Denna tomhet. Fruktansvärt.
Så detta år har varit skitbra & skit! Nu går vi vidare till nästa & hoppas på storslag med första anhalten (atm) är april & New York!!!

GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA VÄNNER & FAMILJEN!!!!! 

puss