räksallad delux

 
Åh detta är så gott! : ) bjöd mamma på detta då hon hjälpt mig med att rensa på min vind & köra det till miljöstationen : ) sjukt snällt för nu kan jag komma in i det, har bara varit lat & lagt alla stora kartonger till saker jag köpt där uppe... lol. men det gick bra, sen handlade vi, lagade maten & chillade i stort sätt. nu är jag dötrött för det har jag varit hela dagen : ( alldeles för lite sömn, så ligger faktiskt i sängen nu & kommer säkert slockna snabbt hehe. skönt. älskar min säng.
var även på rehab-möte på jobbet idag, verkar som det kanske äntligen blir lite förändringar, jag behöver det. så mycket. så håll tummarna.
 
 
salladen innehöll:
räkor
roman sallad
gurka
tomat
rödlök
morot
solroskärnor
olja
gratängost
fetaost
avokado
ägg
majonäs

världens finaste lilla albinÅH ALLTSÅ!!!!!!!
denna lilla lilla varelse. så himla fin & duktig kille
diana var här med lilla bebis som är 9 dagar : D åååh. madde var också här & det är så himla mysigt att sitta & bara prata med dom : ) älskar det. timmarna bara flyger iväg. tråkigt nog.

söndagsmiddag + matlådor

 
ja okej det blev en sen middag idag : ) därav ganska mörka bilder hehe. men söndagsmiddagen bestod av stekt kyckling & broccoli-gegg? haha nej men är broccoli sedan hällde jag i lite creme fraiche & rödlök, inte en aning om det skulle bli gott, spetsade lite med citronsaft också! SÅÅ GOTT. kanske lite för mycket creme men alltså sååå gott, lite som ett mos typ. hade jag fått äta äpple så hade jag lätt slängt i det också : D
lätt lchf middag, helt klart. blev 3 matlådor också, för i veckan är det menat att jag ska testa göra blomkålsmos också, tillsammans med korv : ) haha gud har aldrig varit pepp på matlagning innan...